Volei (M): Un nou test dificil pentru campionii României. SCMU Craiova – Arcada Galați

0
1630

Craiova - GalatiCampioana României la volei masculin, SCMU Craiova, întâlnește Arcada Galați, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 20 a Diviziei A 1 masculin. Partida este programată duminică,  începând cu ora 13:45, în Sala Polivalentă.

Oltenii au victorii pe linie în returul campionatului, dar au bilanț negativ în fața gălățenilor. Craiova a pierdut toate cele trei partide disputate în compania Arcadei. Oaspeții de mâine s-au impus în campionat, pe malul Dunării, și de două în Cupa României.

Craiova nu a pierdut niciun meci în actualul sezon al Diviziei A1 disputat în propria arenă și se pregătește de un nou succes. De partea cealaltă, Arcada s-a despărțit în această săptămână de antrenorul bulgar marin Stoex, iar la Craiova pe bancă va sta cuplul Apostu-Harabagiu.

“Arcada Galaţi este o echipă cu cel mai mare buget din campionat, cu jucători valoroşi. Ne aşteaptă un meci foarte greu, probabil ei vor juca mai relaxaţi cu noul antrenor, dacă ne gândim că tehnicianul care a plecat punea presiune pe ei. Nu mă îngrijorează acest lucru, suntem obişnuiţi cu partidele foarte grele şi vreau ca duminică, la ora meciului jucătorii noştri să fie în formă foarte bună” , a declarat Dănuț Pascu.

Partida SCMU Craiova – Arcada Galați va fi arbitrată de o brigadă formață din Darius Meşca (Ploieşti) şi Tudor Pop (Cluj Napoca).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.