Liga 1: Trei puncte chinuite | Craiova – Astra 1-0

1
505
Universitatea Craiova - Astra Giurgiu 1-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN
Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Universitatea Craiova a învins vineri seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Astra Giurgiu, cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Nicuşor Bancu din minutul 68.

Alb-albaștrii s-au chinuit în prima repriză, singura șansă notabilă a fost șutul lui Martic, respins de Kitanov în corner. În minutul 35, Astra a primit penalty, la un duel dintre Valentin Gheorghe și Pigliacelli. Portarul italian a fost îngerul salvator și a parat șutul lui Răduț de la punctul cu var.

În partea secundă, Craiova a forțat și a ratat prin Mihai Roman, șutul acestuia a fost scos de la vinclu de Kitanov. Astra a replicat prin Răduț, care a irosit o ocazie rarisimă, cu poarta goală a tras în plasa laterală.

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

Craiova a marcat unicul gol al partidei în minutul 68. Bancu a preluat pe piept o minge venită după o cobinație între Martic și Cicâldău, a intrat în unghi și a tras tare sub transversală.

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-0 © FOTO: Ionuț Greere / SPORTUL DOLJEAN

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Bălaşa, Acka, Bancu – Ivanov, Mateiu (61, Qaka), Cicâldău – Bărbuţ (54, Ioniță), Markovic (38, Roman), Mihăilă. Antrenor: Corneliu Papură.

Astra: Kitanov – Bruno, Graovac, Tamaş, Radunovic – V. Gheorghe, G. Simion, Crepulja, Grecu (15, Begue) – Răduţ (64, Biceanu) – Tounkara (77, Matei). Antrenor: Dan Alexa.

Cartonașe galbene: Mihăilă, Bărbuț, Bancu, Qaka  / Graovac, Radunovic, V. Gheorghe

Arbitri: Horaţiu Mircea Fesnic (Cluj) – Alexandru Cerei (Cluj), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) / R- Andrei Florin Chivulete (Bucureşti).

Observatori: Cristian Nica (Ploieşti), Marian Bucurescu (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.