Liga 1: Devis Mangia: „Mergem la București să facem cel mai bun joc posibil”

0
759
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon se va disputa duminică, pe Arena Națională. Universitatea Craiova se deplasează la București pentru duelul de foc cu FCSB, iar miza este extrem de importantă: conservarea locului al 2-lea și menținerea în lupta pentru titlu. Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, a spus câteva cuvinte despre duelul de duminică și a vorbit despre problemele de lot înaintea jocului direct cu FCSB.

Va fi un meci interesant pentru fotbalul românesc, dar și pentru persoanele care vor să urmărească această partidă din străinătate. Rezultatul de duminică nu va decide nimic în lupta pentru primele două locuri. Nu suntem favoriți, asta e clar, chiar dacă avem un parcurs bun. Noi trebuie să mergem pe drumul nostru. Mergem la București să facem cel mai bun meci posibil. Este mult mai bine să vorbim de fotbal. Protagoniștii sunt jucătorii, nu antrenorii, delegații pentru acest joc sau altcineva. Eu așa cred și așa sper că va fi. FCSB are mulți jucători buni, interesanți, dar și Craiova este la fel. Mergem acolo cu forțele noastre și este bine că suntem puțin desconsiderați. Cel mai important lucru în momentul actual este meciul cu FCSB și cum vor reuși jucătorii să abordeze acest joc. Am lucrat bine în această săptămână, avem o soluție bună pentru meciul cu FCSB, jucătorii sunt pregătiți. Mateiu nu va juca duminică din cauza cartonașelor galbene, dar nu este o problemă, avem soluții. Meza Colli are probleme și nu va fi apt de joc prea curând. Este o problemă, având în vedere că și pe partea dreaptă și pe partea stângă avem un singur jucător, dar vom vedea ce va fi. A venit și Drăghici, care a progresat și s-a antrenat la celelalte formații și sunt sigur că ne va ajuta„, a declarat Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova.   

Chiar dacă au trecut peste FCSB în clasament și s-au apropiat la doar trei puncte de primul loc, oltenii tot nu vor să vorbească de titlu.

Acum suntem siguri de play-off, când va fi gata sezonul regulat, atunci vom vorbi și despre obiectivul din play-off. Am fost pe locul trei, am vrut să păstrăm acea poziție. Am reușit să urcăm pe locul secund, acum încercăm să îl păstrăm. Dacă vom reuși să ne conservăm și poziția a doua în clasament, atunci poate vom încerca să obținem și mai mult„, a încheiat Devis Mangia.

Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova se va disputa duminică, cu începere de la ora 20:00, pe Arena Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.