Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Universitatea Craiova va înfrunta sâmbătă formaţia Viitorul Constanța, în etapa cu numărul 9 a Ligii, iar antrenorul Devis Mangia a prefaţat în cadrul unei conferințe de presă partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Italianul spune că este mulțumit de jucătorii pe care-i ara la dispoziție și echipa aceasta va ajunge departe. Meza Colli mai așteaptă debutul, cel puțin așa a punctat antrenorul alb-albaștrilor.

„Echipa pe care o am în cap nu am putut-o alinia în campionat până acumEchipa are un stil de joc conturat, trebuie să-i integrăm pe noii veniți. Eu sunt mulțumit de jucătorii pe care-i am la dispoziție. E un campionat diferit față de anul trecut, cu o medie a punctelor mai joasă față de precedentul. Sunt convins că dacă vom avea echilibru, atât în momentele mai puțin bune, cum e acesta, cât și cele frumoase care sper să vină cât mai repede, echipa aceasta va ajunge departe.”

„Pot apărea schimbări în formula de start, mai sunt 2 antrenamente de făcut. Mitriță este un jucător important, dar tot în 11 vom juca și se va găsi cine să-l înlocuiasc și sunt covins că acela va da maxim. Meza Colli va intra după CFR Cluj. Speram să fie valid pentru joc, dar nu se poate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.