Liga 1: Gata pentru duelul cu Dinamo | Cum a prefațat Nicușor Bancu „derby-ul” de pe Oblemenco

0
644
Nicușor Bancu, Universitatea Craiova | Foto: Remus Badea ©
Nicușor Bancu, Universitatea Craiova | Foto: Remus Badea ©

Craiova dă piept cu marea rivală din campionat, sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 21.30. Universitatea Craiova și Dinamo București se înfruntă pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, într-un meci din etapa cu numărul 7 a Ligii 1.

Nicușor Bancu a declarat vineri că echipa are moralul foarte bun după victoria din meciul cu FC Voluntari. Jucătorul Universității Craiova a mai spus că îi place mai mult să evolueze pe postul de fundaș stângă.

„Pentru mine este cel mai mare derby pe care-l putem avea, un meci foarte frumos, suporterii au ambiţii mari cu Dinamo, ştiu ce simt toţi oltenii la un astfel de joc. Sper să marchez din nou, aş vrea să am mai multe goluri pentru Dinamo, dar importantă este victoria. Au un lot suficient de valoros pentru a ne pune mari probleme. Dacă vom juca însă aşa cum trebuie la un meci acasă, la un derby, cu determinare foarte mare, cu suporterii alături de noi, atunci cred că putem câştiga. Avem unii dintre noi probleme din cauza ambroziei, dar nu se pune problema să nu facem antrenamente sau să nu jucăm.”

„Pentru mine au contat foarte mult victoria şi goluri marcate cu Voluntari, fiindcă echipa nu era într-o formă bună, moralul era scăzut. Dacă am marcat 3 goluri din postura de mijlocaş se poate spune că m-a avantajat acel post, dar mie îmi place mai mult să joc fundaş stânga, mă simt mai bine acolo, fiindcă nu primesc mingea cu spatele la poarta adversă. Mai este şi motivul naţionalei, fiindcă dacă joc bine ca fundaş stânga la Universitatea cu siguranţă voi fi convocat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.