Europa League: RB Leipzig – Craiova 3-1 ! Golul lui Martic amână soarta calificării

0
769

Universitatea Craiova a pierdut la Leizpig, joi, în prima manșă din turul 3 preliminar UEFA Europa League. Trupa lui Devis Mangia a fost învinsă cu scorul de 3-1. Returul se joacă joia viitoare, de la ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Craiova a fost în corzi în prima repriză și a scăpat cu doar 1-0 după primele 45 de minute de joc. Unicul gol al primei părți fiind marcat de Ibrahima Konate în minutul 24. Fundașul gazdelor a deviat în poarta oltenilor în urma unei lovituri de colţ. Alb-albaștrii nu au tras niciun șut pe poartă pe parcursul primei etape, sigura șansă a craiovenilor a venit în minutul 39. Mitriţă a scăpat pe contraatac după o lovitură de colţ a gazdelor, dar portarul Mvogo a ieşit din poartă şi l-a blocat pe căpitanul oltenilor.

Presiunea gazdelor a rămas la cote ridicate în debutul reprizei secunde, iar Pigliacelli s-a remarcat la lovitura de cap a lui Cunha. Portarul italian a mai avut o intervenție miraculoasă și în minutul 70, a scos cu piciorul șutul din 6 metri a francezului Konate. În minutul 77 nemții au marcat golul de 2-0. Matheus Cunha a marcat pentru 2-0. Intrat de puţin timp pe teren, Poulsen a centrat în careul mic, din partea dreaptă, iar brazilianul a apărut demarcat şi a pus latul, totul a plecat de la o eroare a lui Tiago. Finalul a fost de coșmar și Poulsen a marcat simplu, pentru 3-0. Atacantul danez a finalizat cu poarta goală, după ce Pigliacelli a resprins în bară lovitura liberă executată de Forsberg.

Craiova a reușit să marcheze în ultimul minut al prelungirilor și speră la un miracol pe Oblemenco. Ivan Martic a reușit să înscrie după centrare a lui Bancu.

Leipzig: Mvogo – Klostermann, Konaté, Orban (61,Forsberg), Saracchi – Kampl, Ilsanker, Demme, Bruma (62, Sabitzer) – Augustin (75, Poulsen), Cunha. Antrenor: R. Rangnick.

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelić, Tiago (79, Fedele), Briceag – Martić, Mateiu, Cicâldău – , Bancu, Mitriță (85,markovic), Mihăilă (27, Baicu). Antrenor: D. Mangia.

Cartonașe galbene: Orban / Kelic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.