Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Astăzi are loc prima manșa din turul 3 preliminar Europa League dintre RB Leipzig și Universitatea Craiova.

În cadrul conferinței de presă de miercuri seară, antrenorul Universității Craiova a recunoscut că a studiat foarte bine echipa adversă și că miza europeană îi va motiva sigur pe jucătorii săi.

„Va fi un meci foarte dificil împotriva unei dintre cele mai bune echipe. Noi am studiat jucătorii lor. Am pregătit jocul gândindu-mă că vor fi pe teren toți jucătorii lor de bază. Consider că o să am nevoie de jucători rapizi pentru că Leipzig este o echipă care mișcă foarte bine mingea. Noi trebuie să le oferim suporterilor satisfacție. Trebuie să demonstrăm și să le arătăm că am făcut tot ce am putut și că am lăsat pe teren toată energia noastră. Anul trecut am jucat la Milano, în fața a 68.000 de spectatori. Trebuie să fim fericiți pentru că jucam fotbal. Nu pot să spun că va fi un meci ușor și nici nu pot să spun că este la fel să joci cu Leipzig sau cu o echipă din Armenia”, a declarat Devis Mangia.

Devis Mangia nu se poate baza pe jucătorii nou-veniți în lotul Craiovei. Câțiva dintre ei nu sunt puși la punct cu pregătirea fizică, în timp ce Meza Colli nu poate evolua în preliminariile Europene pentru Universitatea.

„Din punct de vedere fizic, jucătorii care sunt pregătiți o să joace. Sunt jucători care au venit acum o săptămână. Nu sunt pregătiți. Trebuie să lucreze fizic și tactic pentru a fi integrați în ideea de joc. Cu siguranță vom trimite în teren echipa potrivita pentru a face un meci bun. În ultimul meci de campionat am pus în teren jucătorii pe care i-am considerat cei mai potrivit și nici nu aveam alții mai potriviți pentru acele poziții. Situația nu este mult diferita față de meciul trecut”, a încheiat antrenorul Universității Craiova.

Meciul tur dintre RB Leipzig și Universitatea Craiova va fi transmis în direct pe TVR1 și TVR HD astăzi, de la ora 19:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.