Liga 1: Entuziasm în tabăra Iaşiului înainte de meciul de la Craiova. Stoican: „Vom încerca să scoatem maximum din această partidă”

0
767

Universitatea Craiova primește vizita formației FC Poli Iași, luni, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în prima etapă din noul sezon al Ligii 1.

Flavius Stoican, antrenorul principal al ieșenilor, a vorbit în cadrul une conferințe de presă despre meciul din Bănie. Ieșenii şi-au prezentat și noile achiziţii în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului de la Craiova. Cobrea, Rus, Flores, Gallego, Moussa Sanoh, Pârvulescu, Iulian Roşu şi Patrick Petre sunt jucătorii pe care va miza în acest sezon antrenorul moldovenilor.

„Avem toate şansele să facem un campionat reuşit. Am încredere că toţi cei care vor fi pe teren, în frunte cu Andrei Cristea, Mihalache, Frăsinescu, Cioinac şi ceilalţi, vor face totul pentru a începe exact aşa cum ne dorim cu toţii. Chiar dacă au început destul de ezitant sezonul şi au pierdut doi jucători importani, cei de la Craiova au jucători importanţi în echipă, care fac parte din echipa naţională, cum sunt Bancu şi Mitriţă. Vom încerca să scoatem maximum din această partidă, mergem încrezători, indiferent de problemele pe care le avem. Încercăm să fim mai buni ca anul trecut, dar nu va fi uşor”, antrenorul lui Poli Iaşi.

Stoican nu va putea conta în meciul de la Craiova pe Bosoi, Sin, Bădic şi Zaharia – accidentaţi, în timp ce Dylan Flores şi Laurenţiu Rus, jucători abia veniţi, sunt sub semnul întrebării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.