Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Antrenorul Universității Craiova, Devis Mangia, a prefațat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, meciul cu CFR Cluj din SuperCupa României.

Tehnicianul alb-albaștrilor a declarat că se aşteaptă să fie un joc foarte greu pentru echipa sa și o vede pe CFR o echipă mai puternică decât în sezonul precedent. Mangia s-a declarat mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie, chiar dacă a pierdut o serie de jucători importanţi în această vară.

„Va fi un meci foarte dificil, cu o echipă foarte bună, care posedă jucători puternici. Au un nou antrenor, să vedem dacă va schimba ceva în stilul lor de joc, fiindcă are idei importante, o altă filosofie faţă de Dan Petrescu. CFR nu doar că nu a slăbit faţă de anul trecut, ci a şi cumpărat alţi fotbalişti foarte buni. Anul trecut am câştigt doar o singură dată cu CFR, dar am avut meciuri foarte strânse.”

„Avem o echipă bună, avem timp să ne mai şi întărim, perioada de mercato este lungă. Anul trecut aveam alte caracteristici, s-au schimbat, fiindcă ne-au plecat jucători. Nu cred că vor mai pleca alţii, doar vor veni. Avem nevoie de suporteri, trebuie să fie alături de noi, suntem bucuroşi că jucăm acasă, dar sunt convins că ar fi fost tot atâţia fani ai Craiovei şi la Bucureşti, au demonstrat asta la finala Cupei”,  a declarat Devis Mangia.

Italianul s-a referit şi la indisponibilitățile din lotul oltenilor: Martic, Rossi şi Bic, iar Kelic este incert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.