Liga 1: Craiova și-a prezentat achizițiile verii – Alexandru Cicâldău: „Am venit la Craiova cu ambiție și foame de trofee”

0
1241
Cicâldău și Pigliacelli au fost prezentați oficial la U Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Cicâldău și Pigliacelli au fost prezentați oficial la U Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Alexandru Cicâldău și portarul italian Mirko Pigliacelli au fost prezentați oficial de Universitatea Craiova. Cei doi jucători au venit îmbrăcați în echipamentul Joma, sponsor tehnic care continuă colaborarea cu gruparea din Bănie.

Cicâldău a venit la Craiova de la Viitorul și va purta în Bănie cu numărul 10, lăsat liber de Alexandru Băluță. Singurul gol înscris de „noul decar” a fost chiar în poarta noii sale echipe. A bifat 42 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.

Îi mulțumesc lui Gică Hagi pentru ce a făcut pentru mine. Am venit la Craiova cu gânduri foarte mari, cu ambiție si cu foame de trofee. De cate ori o sa fiu introdus pe teren, o sa dau totul. Cine nu ar vrea să joace cu suporterii Craiovei în tribună? În România nu mai găsim așa suporteri. Sunt fericit că i-am determinat pe cei de la Craiova să mă cumpere”, a spus Alexandru Cicâldău.

Mirko Pigliacelli va juca la Craiova cu numărul 13. A semnat un contract valabil un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, toate acestea dacă goalkeeperul va da randament în Liga 1 Betano. A fost crescut la Roma, iar Pro Vercelli l-a luat prima dată de la Pescara. Italianul a fost dorit de Devis Mangia încă din iarnă, dar acesta a refuzat pentru că avea discuţii cu mai multe cluburi din Serie A.

„Chiar dacă am ajuns de puțin timp aici, este un spectacol pentru mine. În ianuarie am avut un contact cu Craiova, dar cu mine nu a vorbit nimeni, doar cluburile între ele. În momentul în care lucrurile au devenit serioase, eu am acceptat imediat. Rossi a vorbit foarte frumos despre acest club”, a spus noul goalkeeper al oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.