Liga 1: Mesajul emoţionant al lui Gustavo după despărțirea de Craiova

1
2428

Aflat în ultimul an de contract, mijlocașul Gustavo Di Mauro a decis să răspundă unei noi provocări și va pleca în China. Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația chineză Liaoning Whowin pentru transferul definitiv al jucătorului brzilian.

800 000 de euro au plătit chinezii clubului oltean, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Gustavo a publicat un mesaj emoţionant pe un cont de socializare. Brazilianul a mulțumit suporterilor și colegilor care l-au ajutat să se integreze foarte repede la echipă. Cupa României va rămâne mereu în inima fotbalistului brazilian.

„Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor Universității Craiova. Am simțit o emoție de nedescris pe 27 mai, o dată care îmi va rămâne mereu în minte și în inimă. Acum am acceptat o nouă provocare în China de care sunt foarte mândru, este o oportunitate mare pentru mine să-mi continui visul, dar sunt sigur de un lucru: întotdeauna voi fi un „oltean mândru” !

56 de meciuri a jucat Gustavo pe prima scenă a fotbalului românesc și a marcat de 16 ori. În sezonul 2017-2018, a jucat în 32 de partide și a înscris 11 goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.