Fotbal (J): Juniorii U 19 joacă mâine în finala campionatului național

0
817
Universitatea Craiova U 19
Universitatea Craiova U 19

Sâmbătă, 19 mai, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia, juniorii U 19 ai clubului Universitatea Craiova joacă finala campionatului național cu echipa simuară a celor de la Gaz Metan Mediaș.

Formația antrenată de Mugur Gușatu și a câștigat turneul zonal de pe “Extensiv”, 5-3 cu CSA Steaua București (semifinale) și 4-2 cu CS Mioveni (în finală), după ce a câștigat și seria preliminară cu o linie de clasament de 17 victorii și o singură înfrângere.

Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din Denis Heidiner (Hunedoara), ajutat la cele două linii de Adrian Mărginean și Daniel Popa (ambii din Aiud). Arbitru de rezervă a fost delegat Ioan Boldea (Ciuguzel, Alba).

De partea cealaltă, găzarii”, conduși de Flavius Boroncoi au trăit periculos turneul zonal de la Șiria, impunându-se în ambele jocuri după loviturile de departajare, la loteria penalty-urilor: 8-5 (3-3), cu FC Kiss Baia Mare (semifinale) și 5-4 (1-1), cu gazda UTA. Gaz Metan Mediaș a câștigat seria preliminară cu 47 puncte (15 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere):

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.