Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

FCSB și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară, pe Arena Națională, de la ora 20.45, în derby-ul etapei a patra a play-off-ului.

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a prefaţat disputa cu echpa lui Dică, vineri, în cadrul unei conferințe de presă. Tehnicianul italian e optimist și promite că echipa sa va juca ofensiv.

„Este un meci foarte, foarte greu, dar este în acelaşi timp un meci pe care toţi jucătorii îşi doresc să-l joace şi vor da totul pe teren pentru a câştiga. Trebuie să încercăm să repetăm meciul bun pe care l-am făcut în turul sezonului regulat, când am condus cu 1-0 şi am obţinut un punct. Sper să continuăm fără să primim gol. Eu sunt de părere că trebuie să evidenţiem lucrurile bune şi să lucrăm la cele care nu merg. Am primit un singur gol îm ultimele 7 meciuri şi acest lucru este unul pozitiv. Deja mulţi ne critică fiindcă nu marcăm, aşa că e bine ca măcar noi să vorbim noi frumos despre echipa noastră. Lucrăm să avem mai multe ocazii, dar sunt momente în fotbal în care nu reuşeşti să dai goluri. În plus, jucăm împotriva unor echipe care se organizează foarte bine.”

CITEȘTE ȘI Nicio surpriză ! Istvan Kovacs va arbitra meciul FCSB – Universitatea Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.