Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a obţinut o victorie categorică la Timișoara, în fața formației Timba, scor 101-74, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii Naționale. Scorul pe sferturi a fost 32-18, 27-15, 24-15, 18-26.

Craiova a ajuns pe plus, 7-6 la general, în vreme ce bănățenii au rămas cu două victorii. Ambele echipele au un meci mai puțin disputat.

Oltenii au început ca din tun și au condus cu 16-0 după patru minute de joc. Primele puncte ale gazdelor au venit la jumătatea primului sfert. Băieții pregătiți de Aco Todorov și Dan Ioan au dominat prima parte a întâlnirii și au intrat la pauza mare cu o diferență de 26 de puncte (59-33).

Craiovenii și-au continuat demonstrația de forță și la întoarcerea de la vestiare și nu au dat nicio șansă amfitrionilor. Înaintea ultimelor 10 minute de joc, oaspeții aveau în continuare un avantaj consistent pe tabela de marcaj, 83-48. Actul final a aparținut gazdelor, care au mai redus din handicap.

Jamar Samuels a totalizat 20 puncte și 6 recuperări, Goran Martinic a teminat meciul cu 17 puncte, iar Ivan Siriscevic a adăugat 16 puncte și 5 recuperări.

În următoarea etapă, SCM Universitate Craiova va primi vizita celor de la BCM U Pitești,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.