Liga 1: Nicușor Bancu a prefațat meciul cu Poli Iași: „Vrem să rămânem pe primele locuri”

0
505
Nicușor Bancu / FOTO: Remus Badea
Nicușor Bancu / FOTO: Remus Badea

Universitatea Craiova începe returul cu două meciuri în deplasare, primul fiind la Iaşi, sâmbătă, de la ora 19.15, celor de la CSM Poli.

După ce a debutat la echipa naţională în partida cu Danemarca, mijlocaşul Nicuşor Bancu a spus că își dorește să rămână cu echipa craioveană pe primele locuri în Liga 1.

„Ne va aştepta o partidă foarte grea, mai ales că jucăm în deplasare, cu o echipă bună, au jucători de viteză. Am pregătit  meciul bine şi sper să ne impunem, fiindcă vrem să rămânem pe primele locuri. Ultima dată când am jucat la Iaşi nu am avut o prestaţie bună, am fost schimbat în prima repriză, sper să îmi iau revanşa.”

Jucătorul Craiovei a vorbit și despre debutul la prima reprezentativă a României. Bancu a recunoscut că nu a făcut junioratul și că s-a apucat de fotbalul profesionst  la 18 ani: M-am apucat de fotbalul profesionist la 18 ani, practic nu am avut juniorat şi am reuşit în acest timp să ajung în Liga I şi apoi la echipa naţională. Îmi doresc să fiu sănătos, asta este cel mai important. Nu am realizat mare lucru, trebuie să muncesc mult mai mult şi să mă impun la club şi la naţională”, a declarat Nicușor Bancu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.