Cupa României: Gigi Mulțescu: „Va fi o dublă dificilă cu FC Voluntari”

0
2203

Craiova, conferinta de presaGigi Mulţescu, se confruntă cu mari probleme de lot și pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României, cu FC Voluntari, meci programat miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal” din Severin.

Antrenorul oltenilor a vorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre jocul cu ilfovenii. De asemnea, Mulțescu a răspuns și acuzațiilor venite din partea lui Cosmin Contra.

„Va fi o dublă dificilă cu FC Voluntari. Se anunţă un prim episod greu, date fiind accidentările, suspendările cu care ne confruntăm. Voluntariul este o echipă aflată într-o formă crescândă, au urcat ca joc. Astfel încât va trebui concentrare maximă, un efort deosebit din partea tuturor celor care vor intra în teren. Ideal ar fi să câştigăm fără să primim gol. Trebuie să recunosc că la acest meci este o situaţie foarte gravă, nu voi putea folosi trei jucători care-şi creaseră relaţii de joc, asigurau un echilibru, dar vom căuta o formulă care să dea randament” a spus Mulţescu.

„M-au supărat declaraţiile dinamoviştilor, Contra nu avea voie să facă asemenea declaraţii vis-a-vis de mine. Lui nu i s-a uscat deocamdată cerneala de pe carnetul de antrenor şi lansează astfel de acuze la adresa mea…Nu am câştigat eu campionate, dar nimeni nu poate să pună la îndoială corectitudinea mea. M-a jignit profund. Păi dacă nu voiam să învingem cum poate explica jocul ofensiv din prima repriză în meciul cu Steaua?”, a mai declarat „SMURD”.

Universitatea Craiova este lipsită de cei 3 mijlocaşi de bază, Mateiu, Zlatinski şi Băluţă, toţi trei suspendaţi, iar fundașul Popov este accidentat. Rămâne de văzut care va fi formula de start a oltenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.