Liga 1: Hristo Zlatinski aduce egalarea în minutul 90+2. Craiova – Dinamo 2-2 !

0
2325
Ivan a deschis scorul cu Dinamo
Ivan a deschis scorul cu Dinamo / Craiova – Dinamo 2-2 / FOTO:CSUC.RO

CS Universitatea Craiova a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu formaţia Dinamo București, într-un meci din etapa 7-a a play-off-ului Ligii 1.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 15. Andrei Ivan a împins, în poarta goală, cu capul, o minge ridicată de Băluță peste Cerniauskas.

După reluare, în minutul 56, Romera a prins un șut de senzație din afara careului, sub bara porții lui Calancea și a restabilit egalitatea. Oaspeții nu s-au mulțumit cu egalul și au reluat conducerea în minutul 81. Nistor l-a învins pe Calancea cu un șut la colțul lung, după ce Dumitaș a dat pe lângă minge la o centrare venită de la Hanca.

Mateiu a văzut direct cartonaș roșu din partea centralului Istvan Kovac, după o intrare cu talpa, din spate, la Dan Nistor.

În 10 oameni, oltenii s-au năpustit în careul lui Cerniauskas și au reușit să egaleze. Hristo Zlatinski l-a învins pe lituanian cu un șut căzut, după o minge centrată de Băluță. Bulgarul a fost eliminat după fluierul de final.

CRAIOVA – DINAMO 2-2 (1-0)

Craiova: Calancea – Dumitraș, Kelic, Barthe (86, Măzărache) – Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Bancu – Gustavo (71, Jazvic), Ivan, Băluță. Antrenor: Gigi Mulțescu.

Dinamo: Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip – Hanca (89, Maric), Nistor, Mahlangu, Palic (65, Busuladzic) – Rivaldinho, Nemec (83, Bawab). Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonașe galbene: Kelic 49, Bancu 63, Zlatinski 89, 90+4 / Hanca 49, Cerniauskas 90+1.

Cartonașe roșii: Mateiu 88, Zlatinski 90+4.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Vladimir Urzică, Valentin Avram; Florin Ovidiu Mazilu.

Observatori: Cornel Sorescu, Constantin Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.