Superliga | Laurențiu Reghecampf: „Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme”

0
1234
FOTO: SPORT PICTURES

Universitatea Craiova va juca împotriva lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 9 din Superliga României. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost prefațată de Laurențiu Reghencampf în cadrul unei conferințe de presă.

Antrenorul oltenilor a recunoscut că Universitatea Craiova nu se află în cel mai bun moment și le-a cerut scuze suporterilor pentru acest lucru. Reghe a avut și un mesaj pentru jucătorii săi.

„Venim după o perioadă grea, au fost două săptămâni după meciul cu FCSB în care nu am avut niciun joc, doar un meci amical, dar contează mai puțin. Venim după un meci pierdut la București, unde, din păcate, noi nu am avut atitudinea necesară să putem avea pretenții să câștigăm punct sau puncte. Am jucat foarte slab și este un prilej, în numele jucătorilor și al meu, să le cerem scuze fanilor.

Vom întâlni un adversar care vine după o perioadă bună. Vom avea nevoie de toți fanii, de suportul lor, chiar dacă am reușit performanța negativă să le stricăm o sărbătoare importantă. Am reușit să punem problemele la punct, jucătorii și-au dat seama că nu este OK drumul pe care am fost, trebuie să schimbăm anumite lucruri, începând de la atitudine, de la devotamentul față de culorile clubului, lucruri pe care oamenii care iubesc această echipă doresc să le vadă la fiecare meci acasă sau în deplasare.

Sepsi e un adversar care ne-a pus întotdeauna probleme, care va veni mâine încercând să câștige, care își dorește să fie în play-off, să câștige trofee. Deci va fi un meci dificil, la fel ca celelalte două pe care nu am reușit să le câștigăm. 

Vom reuși să avem o altă atitudine, un alt joc și să încercăm împreună cu fanii să câștigăm meciul de mâine seară. Suntem obligați, pentru că suntem într-o situație neplăcută. Nu ne-am închipuit că vom ajunge să pierdem două meciuri la rând, chiar dacă adversarii se numesc Farul și FCSB”, a spus Reghecampf.

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi Sf.Gheorghe va fi arbitrată de o brigadă formată din Horașiu Feșnic, ajutat de asistenții Alexandru Cerei Doru Lucian Lucaciu, iar ca arbitru de rezervă Cătălin Buși. În cabina VAR se vor afla Andrei Chivulete și Marius Badea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.