UEFA Euro U21 | Tricolorii lui Săndoi nu au mișcat în fața Spaniei

0
251

Reprezentativa U21 a României a debutat cu înfrângere la Campionatul European găzduit de țara noastră alături de Georgia.

Tricolorii mici au pierdut fără drept de apel meciul disputat pe stadionul Steaua din București, scor 0-3, în compania Spaniei.

Ibericii au dominat categoric partida și au ratat ocazii rarisime în prima parte a jocului. Golul a picat până la urmă în poarta lui Popa. Alex Baena a deschis scorul în minutul 56, cu un șut de la zece metri, iar scorul a devenit 2-0 în minutul 62, când Miranda și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după o fază de plsy-station.

Scorul final a fost stabilit la ultima fază a meciului. Sergio Gomez a execuat o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea a atins zidul și s-a oprit în plasă.

ROMÂNIA: Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan (85, Țicu), Albu, Pitu (65, Lixandru) – L. Munteanu (72, Mazilu), Birligea (65, Markovic), Oct. Popescu (65, Petrila). Antrenor: Emil Săndoi.

SPANIA: Arnau – Martinez (46, V. Gomez), Paredes, Pacheco, Miranda – Blanco, Baena (74, Gabriel Veiga) – Rodri (82, Riquelme), Sancet (74, Oroz), S. Gomez – Abel Ruiz (86, Camello). Antrenor: Santi Denia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.