Liga 1: Mirel Rădoi știe cum să-l surprindă Mutu

0
207

Universitatea Craiova se deplasează în București pentru derby-ul cu Rapid București, care se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Giulești.

Oltenii vin cu speranță că vor obține cele trei puncte puse în joc și să continuă seria de victorii din campionat. Aceștia au de luat și o revanșă, după ce Rapidul s-a impus în Bănie cu scorul de 1-0.

Mirel Rădoi a vorbit despre meciul din Giulești într-o declarație oferită pentru pagina oficială a clubului oltean. Antrenorul Universității știe cum să-l suprindă pe Adrian Mutu.

„Eu cred că va fi un derby atât pe teren, cât și în tribune. Un meci în care se întâlnesc doi antrenori care se știu foarte bine, pe lângă că am fost la naționala mare și Adi la naționala mică, noi am fost doi ani colegi și la licența Pro. Am fost colegi la echipa naționala atâta timp, am fost și adversari într-un meci în Champions League. Este clar că amândoi ne cunoaștem principiile de joc, dar vom încerca să ne surprindem unul pe celălalt din punct de vedere tactic, dar eu cred că meciul se va ridica la nivelul așteptărilor.”

În primul rând cred că ne trebuie un echilibru între cele două faze, după acea cred că defensiv va trebui să închidem spațiile între compartimente, unde în partida tur au fost destul de mari. Foarte multe acțiuni ale Rapidului în zone laterale, unde și-au creat o superioritate și va trebui să avem grijă și acolo”, a spus Mirel Rădoi.

Partida va fi arbitrată de Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi), ajutat de Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti) şi Marius Badea (Vâlcea). Al patrulea oficial va fi Bogdan Dumitrache (Bucureşti). VAR-ul va fi asigurat de Iulian Dima şi Mircea Orbuleţ (ambii din Bucureşti).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.