Volei – CEV Cup: Dănuț Pascu: „Tot ce-mi doresc este ca în momentul începerii meciului echipa să fie 100%”

0
372
FOTO: REMUS BADEA

Dănuț Pascu, antrenorul echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova, a vorbit despre meciul de mâine cu Fenerbahçe, din CEV Cup

„Echipa este nerăbdătoare să înceapă acest meci, pentru că va fi o confruntare europeană în care nu se mai pune problema de motivaţie şi ambiţie. Toată lumea trebuie să joace la capacitate maximă şi sunt convins că jucătorii mei se vor ridica la nivelul aşteptărilor. Fenerbahçe are un jucător de excepţie, dar şi alţi sportivi foarte buni, de valoare. Şi noi suntem o echipă valoroasă, care poate juca la un nivel înalt. Tot ce-mi doresc este ca în momentul începerii meciului echipa să fie 100%, să jucăm cel mai bun volei. Am pregătit meciul foarte bine, ca de obicei, pentru că, până la urmă, este doar un meci de volei, deci nu e nimic special în plus.”

„Jucăm în faza şaisprezecimilor de finală din CEV Cup, a doua competiţie voleibalistică din lume, iar acest lucru ne onorează şi ne şi obligă în acelaşi timp. Este normal ca atunci când joci cu o echipă puternică să pregăteşti mai bine meciul. Nu mă gândesc că am avut ghinion la tragerea la sorţi. Într-adevăr, dacă ne uităm pe lista preliminară, toare celelalte formaţii participante sunt ceva mai accesibile şi am fi avut o şansă în plus. Acum trebuie să muncim până la sacrificiu, să luptăm pentru fiecare minge şi să avem curaj şi îndrăzneală. În mod sigur vom avea public mai mult decât de obicei, iar apelul pe care îl fac eu este să vină şi să ne susţină din tot sufletul lor.”

Partida din Sala Polivalentă va începe la ora 18:00 și va fi condusă de o brigadă formată din italianul Roberto Boris și britanicul Nicholas Heckford.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.