Volei: Dănuț Pascu și Laurențiu Lică au prefațat meciul cu campioana Arcada Galați

0
282

Antrenorul echipei de volei masculin SCM Universitatea Craiova, Danuț Pascu, şi căpitanul Laurenţiu Lică au prefațat în cadrul unei conferințe de presă meciul campioanei Arcada Galați. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

Cei doi sunt optimiști și speră că pot obține un rezultat favorabil, chiar dacă au recunoscut superioritatea adversarului.

„Este cel mai important meci pentru noi. Nu cred că mai este cazul să prezint echipa din Galați, pentru că este campioana ultimelor trei ediții de campionat. Este o echipă solidă, puternică, cu jucători de mare valoare. Asta nu înseamnă că noi vom depune armele și nu vom face tot posibilul să câștigăm. Nu pornim din postura de favoriți, dar atâta timp cât avem o șansă, jucătorii sunt dispuși să lupte până la capăt. Mă aștept la un meci crâncen, disputat”.

„Nu ne vom putea baza pe Keith Pupart, secundul nostru din echipa de bază. S-a accidentat în finalul meciului de la Timișoara. Nu este recuperat și sunt slabe șanse să joace”, a spus Dănuț Pascu.

La rândul său, Lică a declarat: „Cu seriozitate și multă agresivitate fizică, dar și mentală, vom încerca să smulgem un rezultat bun pentru noi. Ne dorim victoria. Nu vreau să ascund acest lucru, dar cu siguranță va fi foarte greu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.