Echipa națională de tineret a României primește vizita reprezentativei U21 a Danemarcei în ultima etapă a preliminariior Euro 2021, meci din grupa a 8-a de calificare.

Partida se joacă pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 20.30, și va fi transmisă la TV de către ProTV.

Tricolorii mici au nevoie de victorie pentru a fi siguri de o nouă calificare la turneul final. Danemarca are 25 de puncte, iar România 19, în timp ce Ucraina este pe locul 3, cu 13 puncte. Orice rezultat în partida de la Ploiești nu poate schimba configurația grupei.

La turneul final al Campionatului European de anul viitor din Ungaria și Slovenia, pe lângă cele 9 câștigătoare ale grupelor preliminare, se vor califica direct și cele mai bune cinci locuri 2. România are astfel nevoie de o victorie pentru a fi sigură de prezența pentru a doua prezență consecutivă la Campionatul European de tineret.

Pentru duelul cu Danemarca a fost desemnată o brigadă din Georgia, cu Goga Kikacheishvili la centru. Acesta va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi, David Chigogidze şi Giorgi Elikashvili. Rezervă va fi Aleko Aptsiauri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.