Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Gaz Metan Mediaş pentru transferul fundaşului central Marius Constantin, care va împlini 36 de ani în această toamnă. 

FOTO: IONUȚ GREERE

Experimentatul fundaș va semna foarte curând un contract cu formaţia din Bănie.

Dorit de o bună bucată de vreme la Craiova, Marius Constantin ajunge, în sfârşit, în Bănie. Fost internaţional, cu patru selecţii la prima reprezentativă, Marius Constantin a evoluat în Liga 1 pe aproape întreaga durată a carierei. Excepţie face prima parte a sezonului 2015-2016, atunci când a jucat pentru Jiangsu Suning.

„Fanii Craiovei șă știe că am venit cu inima deschisă, să joc fotbal. Vreau să ajut cu experienţa mea și clubul să-și îndeplinească obiectivele. Nu stiu dacă mai este o rivalitate ca în trecut, cu Craiova, Rapid, Dinamo, Steaua. Mai sunt câteva formalități, dar în principiu, plec mâine cu echipa în Austria. N-a venit Bonucci la Craiova ca să rezolv eu totul în apărare. Sunt mai mult un Chiellini în pandemie. Încercăm fiecare să facem cât mai bine”, a spus Marius Constantin, într-o intervenţie la Digi Sport.

Marius Constantin şi-a început cariera la FC Braşov, după care a mai evoluat la Rapid, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, FC Viitorul şi Gaz Metan.

Are 368 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc și a reușit să marcheze de 20 de ori. În sezonul recent încheiat a înscris de 8 ori pentru Gaz Metan Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.