LaMarcurs Reed în duel cu Porter Troupe / Liga Nationala de Baschet Masculin: SCM Universitatea Craiova – BCMU FC Argeș Pitești 94-79 / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a obținut a patra victorie consecutivă în Liga Națională. Echipa pregătită în acest moment de Aco Todorov și Dan Ioan a învins pe BCMU FC Argeș Pitești în ultimul meci al etapei a 15-a cu scorul de 94-79. (FOTO)

Argeșenii au început mai bine jocul din Bănie și s-au desprins pe tabela de marcaj la 8 lungimi în fața oltenilor, 17-9. Craiovenii au revenit grație tripletei Martinic, Aleksandrov și Reed, asfel că după primele 10 minute de joc tabela indica un avantaj de 5 puncte în favoarea gazdelor, 25-20. Alb-albaștrii s-au dezlănțuit în partea a doua a primei reprize, iar Hristu Șapera nu a avut nicio replică la atacurile amfitrionilor. Craiova s-a desprins la un maxim 19 puncte, scorul la pauză fiind însă de 52-35.

Mitanul secund a debutat cu parțial de 10-4, astfel că diferența a crescut la un maxim de 23 de puncte. Argeșenii au reușit să mai reducă din deficitul avut și înaintea ultimelor 10 minute de joc tabela indica 76-58. Oltenii au gestionat bine ultimele minute de joc și au obținut o nouă victorie importantă în Liga Națională.

Goran Martinic a reușit 21 puncte, 7 pase decisive, Nemanja Aleksandrov a adăugat 21 puncte, 9 recuperări, în vreme ce LaMarcurs Reed, la debutul în maieul craiovenilor, a totalizat 11 puncte și 8 recuperări.

Statistic, Craiova a terminat jocul din Sala Polivalentă cu medii de 60% la aruncările de 2 puncte, 35 % la aruncările din spatele semicercului și 86 % de la linia de libere.

 Craiova se duelează în etapa următoare cu Steaua la București. Meciul este programat duminică, 28 ianaurie, de la ora 14:15 (Digisport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.