Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova a învins, pe teren propriu, cu scorul de 29-24, pe Rapid București, într-un meci din etapa a 13-a din Liga Florilor, miercuri, în Sala Polivalentă din Craiova.

Bogdan Burcea, antrenorul principal al grupării oltene, a vorbit despre victoria în fața formației giuleștene, dar și despre meciul de sâmbătă din Cupa EHF, contra danezelor de la Randers.

“Din punctul meu de vedere nu cred că s-a pus problema învingătoarei acestei partide, inclusiv în prima repriză, chiar dacă Rapid a dat o replică destul de bună. După pauză am turat puțin motoarele, am reușit să asigurăm un avans și să odihnim mai multe jucătoare. Jucătoarele veneau după un meci cu Brest în care ne-am întrebuințat serios, unde din păcate nu am avut opțiuni, doar 6 din ele au evoluat câte 48, 52 sau 60 de minute. Este foarte greu pentru că meciurile se succed foarte rapid, din 3 în 3 zile, intensitatea și duritatea lor își pune deseori amprenta asupra stării de sănătate a jucătoarelor. Obiectivele acestui meci au fost atinse: să ne adjudecăm cele 3 puncte și jucătoarele să nu sufere accidentări.”

„Despre Randers avem o grămadă de informații, așa cum s-a intâmplat și cu Brest și am reușit să ne facem temele foarte bine. Starea de sănătate a jucătoarelor este ceea ce mă îngrijorează. Noi vom încerca să ne facem datoria cât de bine putem, așa cum am făcut-o și până acum. Ne dorim să mulțumim suporterii echipei care sunt alături de noi.”

Partida SCM Craiova – Randers HK este programată sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.