Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a câștigat partida restanță din etapa a 11-a a Ligii Naționale, scor 93-84, în fața formației Phoenix Galați, miercuri, în Sala „Ion Constantinescu” din Valea Vlaicii.

Ambele echipe au după această confruntare 6-6 la general, dar și un meci mai puțin disputat.

Craiova a început tare disputa din Bănie și a condus în prima parte a secvenței inaugurale cu 12-3. Oaspeții au echilibrat jocul, iar după finalul primelor 10 minute de joc craiovenii conduceau cu 28-22. Actul secund al primei reprize a aparținut oaspeților, care au trecut la timona partidei și au intrat la cabine cu 5 lungimi avans (47-42).

Sfertul al treilea a fost de-a dreptul nebun. Oaspeții s-au distanțat pe tabela de marcaj la 11 puncte diferență (54-65) cu 4 minute înainte de intrarea în ultimele 10 minute. A urmat un parțial de 16-0 ! pentru formația craioveană, asftel că înaintea ultimului sfert gazdele se aflau în avantaj, 70-65.

Ultimul sfer al întâlnirii a aparținut gazdelor, care au bifat al 6-lea succes în sezonul regulat.

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Goran Martinic cu 22 puncte, 7 recuperări și 13 pase decisive, Ivan Siriscevic cu 21 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Jamar Samuels cu 20 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

Statistic, Craiova a avut medii de 58 % la aruncările din interiorul semicercului, 50 % la aruncările din spatele semicercului și 75 % de la linia de libere.

Pentru formația craioveană urmează o deplasare pe Bega, pentru confruntarea cu Timba, în vreme ce băieții lui Florin Nini vor juca în Trivale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.