Liga 1: S-a terminat vacanţa pentru craioveni. Jucătorii lui Devis Mangia au făcut în această dimineaţă vizita medicală

0
537

Jucătorii Universității Craiova s-au reunit în această dimineaţă şi au făcut vizita medicală la Policlinica Sportivă din Bănie. Băluță & restul alb-albaștrilor vor decola cu destinația Antalya sâmbătă, 6 ianuarie 2018, pentru primul stagiu de pregătire din intersezon.

Singura noutate din lotul Craiovei a fost fundașul stânga Adrian Juncu, în vârstă de 18 ani, adus de la FC Ardealul. Născut la data de 14 mai 1999, Juncu a început fotbalul la LPS Piatra Neamț și a semnat un contract pe 5 ani cu gruparea din Bănie.

Lotul Universității Craiova prezent la vizita medicală este următorul: Nicolai Calancea, Miodrag Mitrovic, Cristian Dică, Laurențiu Popescu, Răzvan Popa, Marius Briceag, Constantin Vasile (junior), Ivan Martic, Radoslav Dimitrov, Renato Kelic, Apostol Popov, Ferreira Tiago, Niko Datkovic, Adrian Juncu (junior), Vladimir Screciu, Alexandru Mateiu, Hristo Zlatinski, Valentin Mihăilă, Alexandru Băluță, Alexandru Mitriță, Gustavo Di Mauro Vagenin, Nicușor Bancu, Cristi Bărbuț, Jovan Markovic, Andrei Burlacu și Mihai Roman.

CITEȘTE ȘI Cantonament de 5 stele pentru Universitatea Craiova. Vezi cum arată baza sportivă din Antalya

CITEȘTE ȘI Craiova va susține 4 amicale în stagiul de pregătire din Antalya  

„Trebuie să vedem ce am greșit în prima parte, iar în a doua să ne pregătim foarte bune și cu siguranță ne vom bate la titlu. Noi ne gândim la meciurile care urmează, la cel cu Dinamo fiindcă e primul oficial din acest an. Nu cred că avem nevoie de întăriri, suntem o echipă foarte bună, competitivă. Ce ne cere mister, aia facem, trebuie să mai lucrăm puțin la atitudine. N-aș aduce niciun jucător din Liga I, suntem un grup unit și avem rezultate pe teren. Am fost plecat la părinți, apoi în Dubai, dar acum mă gândesc la campionat. Vreau să ajung cât mai sus cu Craiova și să câștig un trofeu!” , a declarat Alexandru Mitriță.

La rândul său, căpitanul Alex Băluță a spus: „Gândul meu este doar la Craiova! N-am avut deloc vacanță anul trecut, dar acum sunt mult mai relaxat, mi-am încărcat bateriile și sunt pregătit să continui campionatul. Tot se aude că plec, că nu plec, dar eu sunt la Universitatea Craiova și asta este tot ce contează. Rămân aici și dacă va veni vreo ofertă din străinătate voi merge acolo. Am învățat foarte multe de la mister Mangia și îi mulțumesc. Eu trebuie să continui la fel, să înscriu goluri, să îmi ajut echipa. Îmi doresc să terminăm pe locul 1, avem puterea de a o face pe terenul de joc. În ultimul meci am arătat ceea ce ne doream cu adevărat și am lăsat o impresie frumoasă în fața suporterilor. Avem un lot bun, legat, toți cei care au jucat au demonstrat că merită să îmbrace tricoul Științei. Sunt fericit lângă colegii pe care îi am. Mi-au scris mulți suporteri în această vacanță, fiindcă știu că voi rămâne aici și nu trebuia să intru în detalii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.