Universitatea Craiova și Juventus București se întâlnesc în primul meci oficial jucat pe noul stadion din Craiova. Jocul contează pentru etapa a 18-a Ligii și este programat de la ora 19:00.

Meciul va fi arbitrat de Iulian Călin (Ștefănești – Argeș), în timp ce Bogdan Gheorghe (București) și Stelian Slabu (Brașov) vor asigura cele două linii, rezervă fiind Cătălin Popa (Pitești). Observatori au fost numiți Irina Mîrț, pentru arbitraj, și Eduard Alexandru (Ploiești), pentru joc.

Devis Mangia este preacut înaintea primului meci pe noua arenă și s-a arătat îngrijorat de absențele din tabara olteană.

E un meci periculos, ca orice joc după o întrerupere de campionat. Juventus este o echipă care a avut meciuri bune în ultima vreme, de aceea trebuie să fim atenţi. Încercăm să avem posesie, să construim de la portar, şi să oferim posibilitatea jucătorilor ofensivi să-şi pună în valoare calităţile, nu trebuie să jucăm în funcţie de adversar. Avem un sistem ofensiv, nu cred că este o problemă cu el, noi avem o lipsă de atitudine când mingea se află la adversar, din cauza aceasta am primit atâtea goluri în ultima vreme. Spun asta fiindcă au fost înainte 8 meciuri în care încasasem numai 3 goluri. Avem probleme de lot: Zlatinski nu s-a recuperat, are o problemă la spate şi la tibie, Kelic a avut o problemă musculară la ultimele două meciuri, Popov este incert, Rossi abia a revenit la antrenamente, Burlacu s-a accidentat cu Astra şi este indisponibil, sunt probleme şi trebuie să ţinem conte de ele. Calancea nu a jucat cu Slavia fiindcă a avut o problemă la cot, dar acum este valid”.

Craiova ocupă înaintea acestei runde locul 3 în clasamentul Ligii 1, în vreme ce bucureștenii sunt pe ultimul loc, cu 9 puncte. La Juventus evoluează în acest sezon și Simon Măzărache, jucător imprumutat de la Universitatea.

Gustavo a marcat unicul gol al meciului tur, partidă care s-a jucat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.