Volei (M): Craiova întâlnește miercuri pe Dinamo

0
365
SCMU Craiova, volei masculin / FOTO: Ionuț Greere

Toate cele şase meciuri din etapa a III-a a Diviziei A1 la volei masculin se joacă miercuri. Din păcate, nici o partidă nu va fi televizată.

SCMU Craiova primește vizita formației Dinamo București, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă din Bănie. Meciul va fi arbitrat de cuplul Paul Alexi-Szabo (Oradea) și Valentin Beșoi (București).

Cele două echipe au câte trei puncte după disputarea primelor două etape de campionat. Craiova a debutat cu un 3-0 contra celor de la CSS 2 Baia Mare și au pierdut runda precedentă, 1-3 la Ploiești. De partea cealaltă, Dinamo a început cu stângul campionatul (1-3 la Dej), dar a continuat cu o victorie surprinzîtoare, 3-1 contra Stelei. De menționat faptul că formația bucureșteană a promovat în acest sezon.

„Încercăm să pregătim cât mai bine jocul cu Dinamo. Încă nu ne-am omogenizat, dar sperăm ca de la meci la meci să evoluăm tot mai bine. Momentan sunt mulţumit de prestaţia băieţilor în primele două jocuri”, a declarat Dănuț Pascu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

DIVIZIA A 1 M – ETAPA 3

ora 16.30, CSA Steaua – Explorări Baia Mare
ora 17:00, CSM București – CSS 2 Baia Mare
ora 18:00, SCMU CRAIOVA – Dinamo
ora 18:00, ACS Volei Municipal Zalău – CSS 2 Baia Mare
ora 18:00, Unirea Dej – U Cluj
ora 18:00, Arcada Galați – Tricolorul Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.