Handbal (F): România a învins Austria cu 34-29. Elisei a marcat 7 goluri pentru tricolore

0
336
Valentina Ardea Elisei / FOTO: Mircea Paseniuc
Valentina Ardea Elisei / FOTO: Mircea Paseniuc

Echipa națională de handbal feminin a României a câştigat la 5 goluri diferenţă manşa tur cu Austria și se află la 60 de minute de o nouă calificare la un Campionat Mondial.

România a învins Austria, scor 34-29, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, disputată în sala „Antonie Alexe” din Oradea.

Fetele lui Martin Ambros au avut de furcă cu o echipă cu echipa pregătită de Herbet Muller, antrenor cu origini române. Tricolorele s-au desprins abia în ultimele 10 minute. Meciul retur se va disputa pe data de 13 iunie, la  la Stockerau.

FOTO: Mădălina Donose

Valentina Ardean Elisei a jucat fantastic și a reușit să marcheze 7 goluri. În poarta României a intrat și Yulia Dumanska.

România – Austria 34-29 (17-16)

Dedu, Dumanska – Udriştioiu 4, Szucs, Dincă 1, Neagu 7, Pricopi, Perianu 6, Laslo, Ardean 7, Popa, Dragut 5, Pintea 4, Tomescu, Zamfirescu, A. Ilie. Antrenor: Ambros Martin

Flock, Blazek – Frey 9, Schindler, Goricanec 1, Bauer 1, Logvin 1, Dedic 1, Kovacs 10, Engel 3, Huber 1, Berisha, Wess, Ivancok, Bosch 2. Antrenor: Herbert Muller

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.