Genoveva Rosie (tricou galben), aproape de un transfer la Atletico Madrid

Are doar 16 ani şi mănâncă fotbal pe pâine. Genoveva Roşie, una din jucătoarele de mare perspectivă ale fotbalului românesc, este foarte aproape de un transfer la noua campioană a Spaniei. Atletico Madrid este interesată de serviciile tinerei internaționale.

Mijlocaşul echipei Real Craiova a  mai fost în luna ianuarie la teste în Spania, dar săptămâna viitoare va participa la probele oficiale pentru echipa de Under 17 a clubului Atletico.

Prezentă la emisiunea „Repriza de Sud“, de la Alege TV, puștoiaca minune a fotbalului craiovean a vorbit despre posibilitatea acestui important pas în cariera sa.

„Pe 13 iunie sunt probele. Am fost și în iarnă, pentru ca antrenorii să-și facă o părere, dar acum vor fi probe oficiale. Mi-am dorit de mică să evoluez în Spania, acolo unde este un nivel mult mai ridicat, iar acum am această ocazie de care vreau să profit. Mama a fost impresarul meu, să spun așa. Și-a dorit mult să ajung unde mi-am propus și mă susține. A luat legătura cu rude din Spania, iar ei m-au ajutat să ajung la Atletico.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.