Volei (M): Echipa națională a României pregătește la Craiova campania de calificare la Campionatul Mondial

0
2721

Echipa nationala a RomanieiEchipa naţională de volei masculin a României s-a reunit la Craiova pentru a pregăti preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Conform tragerii la sorţi, naţionala de volei masculin a României va juca în grupa D, care va fi găzduită de Estonia, în perioada 23-28 mai 2017. Alături de formaţia ţării gazdă, cu care a jucat şi în preliminariile Europenelor, România va mai întâlni echipele Rusiei, Muntenegrului, Ungariei şi statului Kosovo.

PROGRAMUL TRICOLORILOR

24 mai: Estonia – ROMÂNIA, ora 18.00

25 mai: Rusia – ROMÂNIA, ora 15.00

26 mai: ROMÂNIA – Kosovo, ora 15.00

27 mai: Muntenegru – ROMÂNIA, ora 15.00

28 mai: ROMÂNIA – Ungaria, ora 15.00

Se califică direct la Campionatul Mondial echipa clasată pe primul loc în serie, în vreme ce ocupantele locurilor secunde din cele 6 grupe preliminare vor mai disputa un ultim turneu de calificare, acasă la una dintre ele.

LOTUL ROMÂNIEI PREZENT LA CRAIOVA

COORDONATORI: Cristi Bartha, Andrei Georgescu (ambii SCMU Craiova), Claudiu Dumitru (CSM București),

UNIVERSALI: Laurențiu Lică (SCMU Craiova), Gabriel Cherbeleață (Explorări Baia Mare), Ciprian Matei (Steaua), Gabriel Bontea (CSM București);

EXTREME: Marian Bala, Silviu Suson, Bogdan Ene (toți trei SCMU Craiova), Adi Aciobăniței (VfB Friedrichshafen / Germania), Șerban Pașcan (Arcada Galați);

CENTRI: Mihai Gheorghiță, Nicușor Ghionea (ambii Steaua), Andrei Spînu (Arcada Galați), Răzvan Olteanu (SCMU Craiova);

LIBERO: Mihai Mărieș (SCMU Craiova) și Vlad Kantor (Unirea Dej).

Tricolorii vor disputa în această săptămână două partide amicale în compania reprezentativei Austriei. Jocurile se vor disputa la Craiova, joi, 11 mai (19.30) și vineri, 12 mai (17.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.