Echipa Națională: Remiză în „vulcanul copilăriei”

0
286
FOTO: FRF
FOTO: FRF

Aproape 30 000 de copii au venit marți seară pe Arena Națională pentru a susține echipa națională de fotbal a României în meciul cu Norvegia din preliminariile Campionatului European din 2020.

29.854 de spectatori, majoritatea copii sub 14 ani, au fost prezenți pe Arena Națională la meciul cu Norvegia, record all-time pentru o partidă UEFA. Tricolorii au fost aproape de a le face o mare bucurie, însă nordicii au plecat cu un punct, golul egalizator a venit în minutele de prelungire ale partidei.

Alexandru Mitriță a fost, de departe, cel mai bun jucător al României contra Norvegiei. Fotbalistul care evoluează în Major League Soccer a deschis scorul cu un șut superb de la 17 metri, în minutul 62. Iar fostul căpitan al Craiovei a mai pus în pericol și în alte dăți apărarea norvegiană. Și Nicușor Bancu a avut o evoluție încântătoare, actualul căpitan al juveților a scos penaty-ul ratat de Pușacaș, tot după o combinație cu Mitriță.

Oaspeții au egalat în minutul 92, Sorloth l-a învins pe Tătărușeanu cu o lovitură de cap.

S-a terminat 1-1 și România are emoții pentru calificarea la turneul final

România – Norvegia 1-1 (0-0)
Mitriță (62) – Sorloth (90+2)

ROMÂNIA: Tătărușanu – Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu – Anton (84 Bordeianu), R. Marin – Deac, Stanciu, Mitriță (78 Nistor) – Pușcaș (63 Andone). Selecționer: Cosmin Contra.

NORVEGIA: Jarstein – O. Elabdellaoui, Hovland, Ajer, Aleesami – Johansen (46 Sorloth), Berge, Henriksen (81 Normann), Selnaes (67 Johnsen) – King, Odegaard. Selecționer: Lars Lagerback.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.