Volei (M): Cu gândul la medalii

0
264

Voleibaliștii de la SCMU Craiova vor începe sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă, noul sezon din Divizia A1. Primul adversar va fi Explorări Baia Mare, iar alb-albaștrii se gândesc doar la cele trei puncte.

„Suntem în linie dreaptă cu pregătirile pentru începutul noului sezon. Aşa cum se ştie, orice început este greu. Ca în fiecare an, ne dorim să terminăm în primele trei echipe ale campionatului. Sâmbătă ne dorim să începem sezonul cu dreptul, adică o victorie de trei puncte, împotriva unei echipe ambiţioase. Deja am jucat împotriva echipei din Baia Mare la turneul amical de la Zalău şi ne-am făcut o idee asupra, adversarului. Sperăm ca spectatorii să vină la sală, pentru că avem nevoie de aportul lor”, a afirmat căpitanul Laurenţiu Lică.

Acesta se teme de Dinamo, pe care o vede principala favorită la câștigarea trofeului: “Lupta se duce între cele patru echipe: noi, Dinamo, Galați și Zalău. Toate cele patru formații am rămas puternice și chiar ne-am întărit. Dinamo a jucat toate amicalele în străinătate și nu avem informații despre ei, dar am înțeles că va fi o formație foarte puternică, Galațul este campioana en-titre și rămâne o forță. Zalăul nu are nevoie de prezentare, mereu a fost printre primele trei echipe.”

În acest sezon, Craiova va avea în componență un campion european, Neven Majstorovic, câștigând Campionatul European cu naționala Serbiei.

“Va fi un sezon interesant, cu echipe puternice, în afară de Craiova, Zalău, Galaţi şi Dinamo vor fi în lupta pentru primele locuri. Ambiţiile sunt mari, avem o echipă nouă şi urmează să punem în practică tot ce am făcut la antrenamente în perioada de pregătire. Trebuie să tratăm serios meciul cu Baia Mare și să câştigăm cele trei puncte. Suntem favoriții din umbră în acest campionat. Important este să nu avem accidentări și să ne facem jocul nostru obișnuit”, a punctat Neven Majstorovic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.