Handbal (F): Patricia Vizitiu a fost convocată la un stagiu de pregătire al naționalei feminine

0
831
FOTO: Ionuț Greere
FOTO: Ionuț Greere

Naționala feminină de senioare se va reuni la sfârșitul acestei luni (20-23 octombrie) pentru o perioadă de pregătire care se va desfășura la Cluj Napoca.

Pentru selecționerul Tomas Ryde, va fi o ocazie foarte bună de a pune la punct ultimele detalii în vederea participării la Campionatul Mondial care se va desfășura în Japonia în luna decembrie a acestui an.

Federația Română de Handbal a dat publicității lotul de 22 de jucătoare convocat pentru această acțiune, printre acestea se regășete și Patricia Vizitiu de la SCM Craiova.

Portari: Denisa Dedu (CSM București), Yulyia Dumanska, Diana Ciucă (SCM Râmnicu Vâlcea);

Linia de 9 metri: Cristina Neagu (CSM București), Dana Abed-Kader (HC Zalău), Bianca Bazaliu, Eliza Buceschi, Daria Bucur, Cristina Laslo, Sorina Tîrcă (CSM Corona Brașov), Gabriela Perianu (CSM București), Anca Polocoșer (Minaur Baia Mare), Patricia Vizitiu (SCM Craiova), Mădălina Zamfirescu (SCM Râmnicu Vâlcea);

Extreme: Cristina Florica (SCM Râmnicu Vâlcea), Ana Maria Popa (SCM Gloria Buzău), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița), Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), Aneta Udriștoiu (Dunărea Brăila);

Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Raluca Băcăoanu (SCM Râmnicu Vâlcea), Lorena Ostase (CSM Slatina).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.