Handbal (F): Jucătoarele Craiovei sunt pregătite pentru duelul cu campioana României

0
623
Zeljka Nikolic și Ekaterina Dzhukeva au prefațat meciul cu SCM Rm.Vâlcea © FOTO: Daniel Botea / SPORTUL DOLJEAN
Zeljka Nikolic și Ekaterina Dzhukeva au prefațat meciul cu SCM Rm.Vâlcea © FOTO: Daniel Botea / SPORTUL DOLJEAN

Marţi, de la ora 18.15, în Sala Polivalentă din Craiova este programat derby-ul Olteniei la handbal feminin, între SCM Craiova şi SCM Rm. Vâlcea, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 6 a Ligii Florilor.

Meciul din Bănie a fost prefațat în cadrul unei conferințe de presă de Zeljka Nikolic și Ekaterina Dzhukeva. Jucătoarele sunt convinse că le așteaptă un meci foarte greu, dar cu ajutorul fanilor pot să învingă campioana.

„Meciul acesta nu vine într-un moment prea bun pentru noi, fiindcă avem atâtea jucătoare accidentate şi încă nu ştim cine va putea juca. De asemenea, întâlnim o echipă care tocmai a câştigat un meci important în Champions League şi este pe primul loc în campionat. Nu va fi uşor, dar vom lupta şi vom da totul pentru victorie. Meciul se va decide în apărare, nu trebuie să le oferim ocazia să marcheze uşor. Sper să mă revanşez după ce nu am marcat niciun gol în ultimul meci de acasă”, a declarat Nikolic.

La rândul ei, bulgăroaica a declarat că mai mult ca sigur meciul se va decide în apărare.

 „Este un derby, un meci greu pentru noi, sper să fie mulţi fani alături de noi şi să le oferim victoria. Adversarele ar putea fi puţin obosite după meciul de vineri din Champions League, trebuie să ne apărăm foarte bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.