Handbal | EHF Cup: SCM Craiova începe mâine o nouă aventură europeană

0
555
SCM Craiova, handbal feminin © FOTO: Daniel Botea/ SPORTUL DOLJEAN
SCM Craiova, handbal feminin © FOTO: Daniel Botea/ SPORTUL DOLJEAN

SCM Craiova este prima din cele patru reprezentante ale României care va intra în focurile Cupei EHF, încă din turul întâi preliminar. Formația antrenată de Bogdan Burcea întâlnește formația italiană Jomi Salerno, ambele meciuri se vor disputa în Bănie, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00.

Dacă va trece în dubla manșă de echipa italiană, SCM Craiova se va duela în turul următor cu Tertnes Bergen (Norvegia). Partidele ar urma să aibă loc pe 12, respectiv 19 octombrie.

Oltencele au început bine competiția internă, Craiova a câștigat ambele partide din debutul sezonului (24-22 la Bistrița și 27-26 cu HC Zalău). Jomi Salerno, campioana Italiei în sezonul precedent, nu a început încă campionatul.

Dubla dintre SCM Craiova și Jomi Salerno va fi condusă de o brigadă din Israel, formată din Yaron Ben-Dan și  Assaf Faran. Observator din partea EHF va fi Shqipe Bajcinca Brestovci (Kosovo).

„Meciurile cu Salerno trebuie tratate atent, dar cred că primele 30 de minute vor fi mai grele, după aceea ar trebui să ne descătușăm”,a spus Costin Dumitrescu, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.