Liga 1: Mihai Bălaşa: „Sper ca suporterii să mă primească bine”

0
834

Mihai Bălașa a participat pentru prima dată la o conferință de presă din postura de jucător al Universității Craiova. Fostul jucător al celor de la FCSB a prefațat alături de Corneliu Papură meciul cu Astra Giurgiu din etapa cu numărul 7 a Ligii 1.

Bălașa a vorbit și despre motivele pentru care a ales să semneze cu gruparea din Bănie. Fundașul în vârstă de 24 de ani speră să fie bine primit de suporterii olteni.

„Negocierile au fost scurte, am fost foarte fericit să aud că oamenii de la Craiova au fost interesaţi de mine şi a fost uşor de ales. În primul rând vreau să mă integrez foarte bine la Craiova şi cred că deja am făcut-o, fiindcă băieţii m-au primit foarte bine şi le mulţumesc pe această cale. Mă bucur doar că am ajuns la Craiova. Sper ca suporterii să mă primească bine, dar dacă voi juca acasă trebuie să-mi fac treaba cât pot de bine şi să-mi ajut echipa.” 

„Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă organizată, cu jucători valoroşi, care va veni aici să câştige. Dacă o să facem ce ne cere Mister  şi vom avea o atitudine bună cu siguranţă o să luăm cele 3 puncte. Nu ştiu dacă voi juca, este o concurenţă benefică pentru echipă cu Kelic, Acka şi Tiago”, a declarat Mihai Bălașa, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.