Europa League: Craiova părăsește Europa League | AEK Atena – Univ. Craiova 1-1 (3-1 AGG)

1
388

Universitatea Craiova a fost eliminată din UEFA Europa League, după 1-1 la Atena, cu AEK, din manșa secundă a turului 3 preliminar. Grecii au câștigat cu 2-0 în meciul de la Craiova și s-au calificat cu scorul general de 3-1.

După o primă repriză ștearsă, cu multe erori în apărare, Craiova putea, cu puțin noroc, să obțină o calificare nesperată.

Petros Mantalos a trecut mult prea ușor printre apărătorii oltenilor și a deschis scorul în minutul 26. Valentin Mihăilă nu a profitat de o eroare a gazdelor și s-a făcut cu un cartonaș galben pentru o simulare.

Craiova a ieșit mult mai bine de la cabine și a dominat disputa de pe stadionul Olimpic din Atena. Alb-albaștrii au avut un gol anulat pentru o poziție suspectă de offsaid. Antoni Ivanov a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Bancu și o ieșire greșită a lui Barkas (min.63). La 1-1, băieții lui Papură au cerut și o lovitură de la 11 m (min.62) la hențul unuia dintre apărători grecilor, însă centralul întâlnirii a lăsat jocul să continue.

Acka a trimis milimetric pe lângă poartă, iar Carlos Fortes a omul negru din finalul partidei. Atacantul Universității a ratat incredibil din câtiva metri, cu toată poarta în față, după o centrare perfectă a lui Bancu. În prelungiri, Mirko Pigliacelli i-a salvat pe olteni de la înfrângere.

AEK Atena: Barkas – Paulinho, Vranjes, Svarnas, Helder Lopes – Krsticic (58, Simao), Andre Simoes (83, Galanopoulos) – Francisco Geraldes, Livaja (58, Daniele Verde), Mantalos – Nelson Oliveira.

U Craiova: Pigliacelli – Martic, Acka, Kelic, Bancu – Ivanov (80, Constantin), Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ, Roman (63, Fortes), Mihăilă (55, Mihăilă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.