Europa League: Cârțu a fost nemulţumit de ocaziile irosite de elevii lui Corneliu Papură

0
382
Sorin Cârțu, președinte Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a făcut o analiză a meciului pe care Universitatea Craiova l-a disputat la Gyor, joi seara, în compania formației Honved Budapesta.

„La prima vedere, e un rezultat care să spunem că ne avantajează. Dar avem şi nemulţumirea noastră, pentru că au fost nişte situaţii bune, pe care ar fi trebuit să le concretizăm. Una peste alta, dacă am fi învins astă seară cu 1-0, sau măcar cu 1-0, nu ar fi mirat pe nimeni şi ar fi fost mult mai aproape de ce s-a desfăşurat în teren, pentru că mai tot timpul am avut posesia de balon, am avut meciul sub control. Ce a făcut bine Honved, e o echipă care stă bine în primire şi nu te lasă să te întorci cu faţa spre poartă.”

Sorin Cârţu a vorbit și despre jocul murdar și dur al formației maghiare. Bancu și Acka au ieșit șifonați din duelurile cu adversarii.

„Ne-au luat foarte din scurt şi dur în anumite momente. În momentul în care simţeau că poţi să te duci vertical, interveneau. Adică coate, picioare, faulturi, tras de tricou…”, a spus președintele oltenilor, citat de TelekomSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.