Liga 1: Carlos Fortes a prefațat meciul cu Dinamo. Ce spune despre golul marcat cu Sabail

0
498
Carlos Fortes, Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Carlos Fortes, Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Universitatea Craiova întîlnește Dinamo, duminică, de la ora 21.00, în etapa a doua a Ligii1. Partida de pe Arena Națională se anunță una foarte încinsă, iar Carlos Fortes a făcut avancronica acestui joc. 

„Va fi un meci greu, cu o echipă bună, dar noi știm că putem câștiga jocul dacă vom fi mult mai agresivi față de alte jocuri. Meciul cu Dinamo este un derby, iar toată lumea vrea să joace. Jucăm pentru noi, pentru suporteri, pentru Universitatea Craiova și trebuie să facem un meci bun, că să câștigăm toate cele trei puncte.”

Atacantul portughez a marcat joi seara primul gol într-un meci oficial pentru olteni, iar această reușită speră să-l descătușeze.

„A fost foarte important pentru mine că am înscris, pentru că am avut o perioadă grea, în care nu prea mi-am ajutat echipa. Cred că de acum înainte voi reuși să fac o treabă mult mai bună, să îmi ajut mai mult echipa.”

Fortes s-a arătat de eterna stare proastă a gazonului de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta se teme de accidentări.

„Gazonul este o problemă pentru noi. Nu putem juca în siguranță, iar acest lucru nu ne lasă să jucăm la capacitatea noastră maximă. Dacă vrei să controlezi mingea și faci patru atingeri, e greu, pentru că trebuie jucat foarte repede, ca să evităm accidentările.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.