Liga 1: Ivan Martic, în echipa primei etape a Ligii 1

0
324
FOTO: IONUȚ GREERE

Reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal au anunţat astăzi care au fost jucătorii ce au impresionat prin evoluţiile lor în prima etapă din noul sezon al Ligii 1.

Astfel, în primul unsprezece se regăsește și fundașul Universității Craiova, Ivan Martic. Acesta a marcat golul de 2-1 în meciul cu Academica Clinceni.

Iată cine sunt şi cum sunt prezentaţi performerii etapei întâi din Liga 1:

PORTAR
Roland Niczuly (Sepsi OSK / 23 de ani)
 – Și-a făcut treaba în poartă, iar echipa sa a plecat cu un punct important de la Voluntari. Poate fi unul dintre atuurile covăsnenilor în acest sezon.

FUNDAŞI  
Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani) 
– A consumat multă energie pe durata meciului. A şi marcat, golul său dovedindu-se a fi decisiv la final.
Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iaşi / 34 de ani) – Stâlpul defensivei moldave şi-a făcut din nou datoria, fiind excelent poziţionat în faţa atacanţilor adverşi. Este jucătorul activ cu cele mai multe meciuri pe prima scenă, 374!
Bogdan Ţîru (Viitorul / 25 de ani) – Căpitanul dobrogenilor a făcut un meci fără greşeală în apărare. Se află la al optulea sezon în principala competiţie internă, interval în care a strâns 146 de jocuri.
Bradley De Nooijer (Viitorul / 21 de ani) – Un sezon început în forță de fundașul stânga. Incursiunile sale au creat panică în apărarea dinamovistă, iar precizia paselor a fost una ridicată.

MIJLOCAŞI
Ionuț Vînă (FCSB / 24 de ani)
 – Și-a regăsit în echipa roș-albastră foștii coehipieri de la Viitorul și lasă impresia că joacă de sezoane bune în tricoul bucureştenilor. Contribuție consistentă la victoria cu Hermannstadt.
Dragoș Nedelcu (FCSB / 22 de ani) – Are un început de stagiune excelentă și își obligă antrenorul să-l folosească tot mai mult. Noul sistem al roș-albaștrilor i se potrivește de minune.
Hervin Ongenda (FC Botoşani / 24 de ani) – A marcat un gol spectaculos şi a coordonat excelent compartimentul ofensiv al botoşănenilor. Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat.

ATACANŢI
Gabriel Iancu (Viitorul / 25 de ani) 
– Îi transmite un mesaj clar lui Hagi. Redevine atacantul de valoare care impresiona la debutul în Liga 1. Cu golurile lui, Viitorul poate face un nou sezon memorabil.
Sergiu Buș (Gaz Metan / 26 de ani) – Cu o prezență consistentă în fața porții, își anunță încă din start candidatura la titlul de golgheter. Echipa din Mediaș pare să fi găsit înlocuitorul perfect pentru Rondon.
Florinel Coman (FCSB / 21 de ani, FOTO) – Jucător decisiv, a înclinat balanța în favoarea echipei sale cu implicarea în trei dintre acțiunile finalizate cu gol de roș-albaștri. Evoluția sa promite un nou sezon bun pentru vicecampioană.

ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) 
– Deşi a pierdut în această vară mai mulţi titulari, Hagi a alcătuit o formaţie care a impresionat prin tactica de joc şi prin pregătirea fizică exemplară. Viitorul a predat o lecţie de fotbal în derby-ul etapei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.