Europa League: Kamer Qaka: „Îmi doresc să marchez”

0
446
Kamer Qaka, Universitatea Craiova Foto: Ionuț Greere
Kamer Qaka, Universitatea Craiova
Foto: Ionuț Greere

Universitatea Craiova este foarte aproape de accederea în turul doi preliminar al Europa League după victoria obținută în deplasare, pe terenul celor de la Sebail Baku și nu își permite niciun pas greșit în partida retur cu formația azeră. Kamer Qaka, unul dintre cei mai noi jucători ai Craiovei a vorbit despre meciul de joi seară, dar și despre importanța păstrării nivelului de concentrare la ora meciului. 

„Vom avea un meci dificil. Este important să rămânem concentrați, să nu ne gândim la meciul tur și să obținem calificarea în turul următor. Mă simt foarte bine pe postul pe care mi-l atribuie antrenorul și tot ce îmi doresc este să-mi ajut echipa să câștige fiecare partidă. Nu mă gândesc decât la meciul nostru, altceva nu mă interesează, nici dacă se califică Honved, nici dacă merg mai departe cei de la Zalgiris. Îmi doresc să marchez și sper că va veni și rândul meu în curând”, a spus Kamer Qaka, jucătorul Universității Craiova.

Partida decisivă pentru calificarea în turul doi Europa League dintre Universitatea Craiova și Sebail Baku se va disputa joi, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.