Europa League: Honved Budapesta, principala favorită la calificare. Universitatea Craiova se pregătește de o deplasare în Ungaria

0
1206
Honved Budapesta - Zalgiris Vilnius
Honved Budapesta – Zalgiris Vilnius

Hoved Budapesta a luat o obțiune serioasă joi seară pentru calificarea în turul 2 preliminar Europa League. Formația din Ungaria s-a impus cu 3-1 pe teren propriu în fața lituanienilor de la Zalgiris Vilnius și sunt principalii favoriți să o întâlnească pe Universitatea Craiova în faza următoare a competiției.  

Gazdele au deschis scorul până la pauză, prin mijlocașul Bano-Szabo, pentru ca la 10 minute după reluarea jocului să-si dubleze avantajul prin reușita lui N’Gog. Scorul a căpătat proporții în minutul 69, după penalty-ul transformat de Gazdag. Putea fi mult mai rău pentru lituanieni, dar același Gazdag nu a reușit să transforme și un al doilea 11 metri, pe finalul jocului. Mai mult de atât, Zalgiris a rămas în lupta pentru calificare datorită unui gol reușit ultimul minut, atunci când înlocuitorul lui Liviu Antal, Karolis Urzela, a punctat pe tabelă.

Universitatea Craiova își va putea afla posibila adversară din turul doi preliminar Europa League joia viitoare, când se va disputa returul dintre Zalgiris Vilnius și Honved Budapesta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.