Handbal (F): Bogdan Burcea: „Şansele de a ne califica în cupele europene prin prisma clasamentului sunt minime”

0
639
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: Remus Badea
Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova / FOTO: Remus Badea

Bogdan Burcea a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu CSM Galați, din ultima etapă a Ligii Florilor, despre șansele echpei SCM Craiova de a mai prinde un loc de cupă europeană.

În acest loc, elevele lui Bogdan Burcea ocupă locul 6, cu 36 de puncte și au nevoie de jocul rezultatelor pentru a mai urca măcar o poziție în clasament.

„Şansele de a ne califica în cupele europene prin prisma clasamentului sunt minime, pentru că depindem de alte rezultate. Nu sunt mândru de poziţia pe care se află echipa şi că nu am reuşit să ne clasăm pe locurile 3-5, care asigurau poziţia de cupe europene. Încercăm să ne jucăm şansa, câştigând în faţa echipei CSM Galaţi. Meciul nu va fi deloc simplu, pentru că adversarele vor juca fără presiune, nu au nimic de pierdut. Au în componenţă jucătoare bune şi trebuie să evoluăm exact, pentru a ne apropria victoria. Nu mă gândesc la meciurile indirecte, pentru că sunt formaţii care şi-au făcut treaba, iar noi nu am făcut acest lucru. A fost un sezon greu, cu multe accidentări importante”, a declarat Bogdan Burcea.

Meciul SCM Craiova – CSM Galați este programat sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.