Baschet (M): Porter Troupe: „Cu ajutorul suporterilor noștri vom pune și mai multă presiune pe Timișoara”

0
551
Porter Troupe, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Porter Troupe, jucător SCM Universitatea Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM U Craiova joacă primele meciuri din play-off Ligii Naționale de baschet masculin, contra Timişoarei, miercuri şi vineri, de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din Craiova.

Căpitanul Craiovei, Porter Troupe, a prefaţat astfel duelurile cu Timişoara. Acesta a punctat totodată că jucătorii au nevoie de susţinerea publicului pentru a pune o presiune și mai mare pe bănățeni.

„Este poate unul dintre cele mai importante momente de până acum. Am muncit și muncim în continuare, pentru că ne dorim să ajungem în semifinale. Dar până atunci, trebuie să-i învingem pe cei de la Timișoara și suntem foarte motivați. Toată echipa o să dea tot ce are mai bun în meciurile de miercuri și vineri, iar cu ajutorul suporterilor noștri vom pune și mai multă presiune pe ei astfel încât jocul să decurgă în favoarea noastră”, a spus Porter Troupe, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Baschetbalistul american știe faptul că gruparea din Bănie nu are nicio victorie în istoria participărilor sale în play-off, iar Troupe a declarata că împreună cu colegii vor da totul pe teren ca să simplifice lucrurile şi calificarea în semifinale.

„Suntem conștienți de faptul că până în momentul de față Craiova nu are nicio victorie în play-off-ul LNBM, dar nu ne gândim la acest lucru. Suntem o echipă nouă, un colectiv nou și ne dorim să obținem cele trei victorii. Cu o victorie în primul meci de miercuri ne vom ușura vizibil parcursul și în meciurile de urmează, deci victoria este cel mai important lucru în momentul de față”, a completat baschetbalistul american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.