Liga 1: Universitatea Craiova și-a prezentat oficial noul antrenor. Cornel Papură este înlocuitorul lui Devis Mangia pe banca oltenilor

0
1046
Cornel Papură | FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova a produs cel mai important eveniment al săptămânii în lumea fotbalului odată cu anunțul despărțirii de antrenorul Devis Mangia. Oltenii s-au despărțit de antrenorul italian după două sezoane în care acesta a fost la cârma echipei, iar Cornel Papură este cel care îi va lua locul pe banca tehnică a Universității Craiova. Acesta a fost prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă și a spus primele impresii din postura de antrenor al Craiovei.

Am acceptat provocarea de a fi antrenorul echipei într-un moment nu foarte plăcut. Vreau să reușesc, să avem rezultate pozitive, dar în primul rând vreau să îmi imprim stilul de joc la echipă. Mie îmi place să joc ofensiv, așa cum am obișnuit și la echipa a doua și sper să am timp să îmi pun amprenta și să impun câteva idei din modul meu de a vedea jocul și aici, în Liga 1, la Universitatea Craiova. De câte ori am fost în preajma lui Sorin Cârțu, totul mi-a mers bine. Și-a pus amprenta asupra carierei mele de jucător, iar acum destinul ne-a făcut să fim din nou împreună, dar din alte posturi. Sper să fie de bun augur și sper să demonstrez și să avem rezultate pozitive”, a declarat Cornel Papură, noul antrenor al Craiovei.

Sper să jucăm șapte meciuri, cinci în campionat și două în Cupă. Principalul obiectiv impus este locul 3, dar cred că, în funcție de rezultatul de la Astra, putem spera și la poziția a doua. Vom vedea ce jucători sunt apți pentru meci și sper să fiu inspirat, să pun în teren echipa cea mai potrivită pentru fiecare meci în parte. Sunt de șase ani la club, cunosc destul de bine jucătorii, vom vedea ce ne oferă jocul și ce jucători vor da cel mai bun randament”, a adăugat noul antrenor al Craiovei, Cornel Papură.

Cornel Papură va sta pe banca Universității Craiova cel puțin până la finalul sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.