Liga 1: FCSB – U Craiova 3-2 | Craiova pierde teren în lupta pentru titlu

0
469
Mediafa | FOTO: Alexandru Dobre
Mediafax | FOTO: Alexandru Dobre

Universitatea Craiova a pierdut tot cu 3-2 și meciul din play-off cu FCSB. Apărarea oltenilor a dezamăgit, iar în urma acestui rezultat, Craiova și FCSB au făcut din nou schimb de locuri.

Au fost nevoie de 8 minute pentru ca tabela de marcaj de pe Arena Națională să se modifice pentru prima dată. Junior Moraes a insistat excelent în flancul drept al defensivei Craiovene, a centrat în faţa porţii, iar Hora a îndeplinit o simplă formalitate din 6 metri.

Oltenii au primit penalty în minutul 22, la un fault al lui Teixeira asupra lui Bărbuț, iar Nicușor Bancu a transformat fără emoții. Bucuria Craiovei a durat doar 8 minute. Denis Man și-a adus echipa în avantaj, după un corner executat de Tănase și o bâlbâială în careul alb-albaștrilor. În minutele de prelungiri, Alexandru Cicâldău a trimis cu capul în plasa porții lui Bălgrădean.

Craiova a ratat o bună oportunitate de gol în debutul părții secunde, iar apoi a urmat cea mai controversată fază a meciului. Romario Benzar a trimis în poartă, dar Hațegan anulează reușita pentru offside, chiar în momentul în care roș-albaștrii savurau golul.

S-a făcut totuși 3-2 în minutul 70. Junior Morais a trecut ușor prin apărarea oltenilor, a făcut un-doi cu Florinel Coman, iar Gnohere a reluat cu capul, din plonjon, fără speranțe pentru Pigliacelli.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-2 (2-2)

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, I. Cristea, Morais – Pintilii (70, Fl. Coman), Filip – Man, Tănase, Teixeira (50, Gnohere) – Hora (89, Nedelcu). Antrenor: Mihai Teja.

U Craiova: Pigliacelli – Donkor, Acka (88, Kelic), Ferreira, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Mihăilă (61, Bic), Drăghici (74, An. Cristea) – Fortes. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Planic / Bancu, Mateiu, Bărbuț

Arbitri: Ovidiu Hațegan – Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe; R: Iulian Dima.

Observatori: Marian Salomir, Octavian Goga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.