Volei (M): Andrei Georgescu: „Trebuie să profităm de eșecul surprinzător al Zalăului”

0
673
Andrei Georgescu, jucător SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Andrei Georgescu, jucător SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Andrei Georgescu este concentrat pentru întâlnirea cu Baia Mare din ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A 1 la volei masculin. Jucătorul Craiovei încă nu se gândește la play-off.

„Ne aflăm în fața ultimului meci din sezonul regulat. Sperăm să obținem o victorie sâmbătă, pentru că va urma o perioadă foarte grea pentru noi, play-off-ul. Momentan suntem concentrați pentru jocul de sâmbătă, iar apoi ne vom gândi la play-off. Avem șanse să ne apropiem la un singur punct de primul loc și să profităm de eșecul surprinzător al Zalăului din deplasarea de la București, cu Steaua”, a declarat Georgescu, joi, în cadrul conferinței care prefațează partida cu maramureșenii.

Înfrângerea Zalăului pe terenul Stelei dă un plus de încredere formației oltene. Voleibalistul craiovean este de părere că cele trei echipe care se vor bate la titlu sunt de nivel apropoat și orice este posibil.

„Suntem trei echipe apropiate valoric, despărțite probabil de un singur punct la startul play-off-ului, iar orice se poate întâmpla. Înfrângerea Zalăului de aseară a fost total neașteptată, dar ne dă un plus de încredere pentru partidele viitoare.”

Partida dintre SCMU Craiova și Explorări Baia Mare este programată sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.